GT KRUSH

Algemeen

Rebel lease

Unieke opleiding

GT-Krush-Rebellease is een opleidings- en selectieteam voor, talentvolle rensters uit heel Europa. Het team bestaat uit twaalf rensters, ploegleiders, mecaniciens en verzorgers. De talenten worden uitgedaagd om gezamenlijk hun potentieel te ontwikkelen, door mee te doen aan toonaangevende wedstrijden in binnen- en buitenland, waaronder bijvoorbeeld Amstel Gold race, Ronde van Drenthe en Simac Ladiestour.

 

Wat zijn onze doelen

In ons land is vrouwenwielrennen erg populair. Wij willen talenten sportief stimuleren, motiveren en inspireren. Onze intentie is om renners de beste faciliteiten te bieden, om zich binnen dit team als wielrenster te kunnen ontwikkelen, met als doel om potentieel goede, wielrensters een podium te bieden om op het hoogste niveau in de wereld te kunnen presteren. Wij leiden rensters op die de top willen bereiken en door willen groeien naar het UCI WorldTour niveau. Onze rensters barsten van ambitie en hebben de wil en overtuiging dat ze dit gaan bereiken. Door op het UCI Continentale niveau te koersen kunnen ze zich meten en laten zien aan de WorldTour ploegen.

 

Hoe borgen wij talent

Als Pro Continental team werken we samen met TALENT Cycling. TALENT Cycling is een opleidingsploeg voor rensters van de U17 t/m U23 categorie. Zij leiden rensters op voor de stap naar het Continental UCI niveau.

 

Hoe herken je talent en hoe ontwikkel je het vervolgens?

Je moet de talenten selecteren en begeleiden. “Je investeert in een relatief kleine groep, maar dan wel heel veel.” Om de renster inzicht te geven in haar ontwikkeling, stellen we met alle rensters het, door ons zelf ontwikkelde, Generic Rider Improvement Profile (GRIP) en Competentie model op. Hierbij stelt de renster doelen voor korte-, middellange- en lange termijn. Deze doelen variëren van eigen fysieke ontwikkelpunten tot het goed kunnen functioneren in een team.

Pedal Partners

Meet Our Sponsors

Scroll to Top