GT Krush Rebel Lease

Femke de Vries

geboortedatum
16 april 1994
nationaliteit
Nederlandse
woonplaats
Nijmegen
Over Femke de Vries

Als ik de perfecte dag moet omschrijven is dat pannenkoeken eten, goede koffie, een lekker lange fietstocht met mijn favoriete fietsmaatjes en dan het liefst in een nieuwe omgeving. Afsluiten met een zelfgemaakte pizza op de barbecue, wat flauwe grappen en mij kun je niet gelukkiger maken. Ik kijk ernaar uit om ook dit jaar weer veel plezier te hebben met de hele ploeg!

 

 

Naast het wielrennen werk ik als basisarts. Ik doe medische keuringen bij o.a. de brandweer. In de toekomst wil ik graag sportarts of huisarts worden, maar eerst jaag ik mijn wielrendroom na. Ik woon in Nijmegen samen met mijn vriend en ik zou iedereen willen aanraden hier een dagje te komen trainen.

 

Dit jaar wordt het derde jaar met GT Krush Rebellease en elk jaar ben ik, samen met het team, een stukje beter en professioneler geworden. Ik kom het beste tot mijn recht in de aanval en in zwaardere koersen met bijvoorbeeld waaiers of langere beklimmingen. 

 

Dit jaar hoop ik opnieuw te verbeteren en ik ben zeker van plan om weer aanvallend te gaan koersen. Ik ben benieuwd wat dat gaat opleveren, ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Pedal Partners

Meet Our Sponsors

Scroll to Top