GT Krush Rebel Lease

Pien Limpens

geboortedatum
24 februari 2001
nationaliteit
Nederlandse
woonplaats
Obbicht
Over Pien Limpens

Ik ben Pien Limpens, 23 jaar oud en woonachtig in het fietswalhalla van Nederland: Zuid-Limburg (Obbicht).

 

Momenteel combineer ik wielrennen met een studie Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Universiteit in Hasselt. Ik ga een uitdaging niet uit de weg en wil bouwen aan een toekomst als profwielrenster, naast een maatschappelijke carrière.

 

Zoals mijn woonplaats al een beetje doet vermoeden, liggen mijn specialiteiten in het klimwerk. Vooral meerdaagse wedstrijden, waarin de nodige hoogtemeters moeten worden afgelegd, hebben mijn voorkeur. Ook het hooggebergte is iets waarvan ik een onwijze kick krijg en waarin ik mij verder wil ontwikkelen. Daarnaast hou ik van lange, zware wedstrijden waarin ik aanspraak moet maken op mijn duurcapaciteit. In de komende jaren is mijn doel ook om de best mogelijke allround renster te worden dat in mij zit.

 

Komend seizoen hoop ik mooie resultaten te kunnen boeken in meerdaagse- en klimwedstrijden. Daarnaast wil ik graag mijn ervaring van de afgelopen jaren delen met mijn teamgenoten om zo samen mee te strijden voor de podiumplekken. Ten slotte hoop ik door World Tour wedstrijden te rijden mijn motor te vergroten om zo een volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling.

Pedal Partners

Meet Our Sponsors

Scroll to Top