GT Krush Rebel Lease

Zoë van Velzen

geboortedatum
07 januari 2005
nationaliteit
Nederlandse
woonplaats
Waddinxveen
Over Zoë van Velzen

Ik ben Zoë van Velzen. Ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in Gouda maar woon al heel me leven in Waddinxveen.

 

Dit jaar wordt het mijn 10de jaar dat ik aan wielrennen doe. Ik ben met wielrennen begonnen omdat toen ik klein was ik mee ging doen aan de dikke banden race in mijn dorp. Er was toen iemand naar mij toegekomen van GRTC Excelsior om een keer mee te komen trainen. Toen ik dat een keer gedaan had was ik gelijk helemaal verkocht en wilden ik niet anders meer.

 

Het mooiste aan wielrennen vind ik dat je vaak op hele mooie plekken komt. Ik zit op het Johan Cruyff College in Amsterdam waar ik de opleiding Sport & Coaching doe. Mijn specialiteiten is tijdrijden maar ik kan ook wel goed om hoog komen. Ik vind tijdrijden ook heel erg leuk omdat ik er van hou om snel te fietsen. Ik heb een trek tijdritfiets en ik ben er dol op. Je kan stiekem ook wel zeggen dat het mijn grootste liefde is en liefst rij ik er ook elke dag op.

 

Mijn grootste droom is bij een Worldtourteam rijden en dan het liefst bij LIDL trek. Een andere grote droom is op de Olympische spelen te staan op de tijdrit.

 

Mijn doelen dit seizoen zijn een mooie uitslag te kunnen rijden op een klimkoers. Ik zou graag de Amstel Gold Race willen rijden en ook graag het NK tijdrijden.

 

Ik hoop een gezellig team te vinden waar ik veel kan leren en hulp krijg om te groeien. Daarnaast wil veel bijdragen aan het team met mijn kwaliteiten en natuurlijk ook een hoop gezelligheid!

Pedal Partners

Meet Our Sponsors

Scroll to Top